شهردار کرمان در نشست با شهرداران محله:
به مشارکت، حمایت و نظارت شهرداران محله نیاز داریم
شهردار کرمان تأکید کرد: ضرورت انجام هر کار داشتن اطلاعات درست و صحیح است.
سیدمهران عالمزاده در نخستین نشست مشترک شورای معاونان شهرداری کرمان با شهرداران محلهی کرمان، ضمن تسلیت ایام فاطمیه و گرامیداشت ایامالله دههی مبارک فجر، اظهار امیدواری کرد این ایام منشأ خیر برای مردم و نظام باشد.
وی همچنین با تأکید بر اینکه شهرداران محله باید از تعداد خانوار و میزان فضای ورزشی و فرهنگی محله آگاه باشند و نسبت به شناسایی نقاط قوت و ضعف هر محله اقدام کنند، بر استفاده از ظرفیتهای مردمی سازمانهای مردمنهاد و نهادهای مستقر در محله نیز تأکید کرد و گفت: شهرداران محله باید نهایت بهرهبرداری را از افراد خیر، سازمانهای مردمنهاد، نهادهای مستقر و ظرفیتهای موجود در محله داشته باشند.
شهردار کرمان با بیان اینکه این ظرفیتها را نباید رها کنیم، گفت: بهطور مثال باید از فضاهای مدرسه و یا مساجد برای برگزاری دورهها و کلاسهای آموزشی استفاده کرد.
عالمزاده افزود: وقتی وارد موضوعی مثل شهر کرمان میشویم، باید واقعیت شهر کرمان را بدانیم که مشکل اساسی آن مساحت بیش از حد 13 هزار هکتاری و توسعهی بیش از حد افقی شهر است.
وی ادامه داد: هزینههای خدمترسانی در شهر کرمان نسبت به یک شهر منطقی 10 برابر است؛ بنابراین، کرمان باید شهر کوچکتری بود تا مجموعهی خدماتی که به همشهریان ارایه میشود، نمود بیشتری پیدا میکرد و راحتتر بود.
رکود ساختوساز موجب کاهش منابع مالی شده است
شهردار کرمان با بیان اینکه چالش دومی که شهرداریهای کل کشور با آن مواجه هستند، رکود اقتصادی و بهویژه رکود بخش ساختوساز و مسکن است که در سال اخیر یکی از چالشهای اساسی شهرداری شده است، گفت: درآمدهای شهرداری معمولاً ناپایدار و از محل صدور پروانه و تراکم است که رکود ساختوساز موجب کاهش منابع مالی شده است.
عالمزاده افزود: منابع مالی میتواند براساس شرایط خاص زمانی در هر شهرداری افزایش یا کاهش یابد و ضرورت دارد بر این اساس برنامهریزی درست داشته باشیم.
وی به انتظاراتش از شهرداران محله هم اشاره کرد و گفت: ما به مشارکت، حمایت و نظارت شهرداران محله نیاز داریم.
شهردار کرمان افزود: هرم مدیریت شهرداری باید از شهردار مرکز به شهرداران مناطق و سپس به شهرداران محله و حتی شهرداران جزءتر وجود داشته باشد.
عالمزاده بر برگزاری جلسات مشترک با شهرداران محلهها تأکید کرد و گفت: جلسات شهرداران محله باید با شهردار مرکز و شهرداران منطقه استمرار داشته باشد؛ ضمن اینکه خود شهرداران محله نیز باید با هم جلسات مشترک داشته باشند و از تجربیات یکدیگر استفاده کنند.
مردم باید سهم خود را در ادارهی امور شهر بپردازند
وی با بیان اینکه مردم باید در صحنه و پیگیر باشند و شهرداران محله هم باید کارها را پیگیری کنند، گفت: شهرداری هم در کنار شهرداران محله خواهد بود
شهردار کرمان افزود: مردم باید سهم خود را در ادارهی امور شهر بپردازند؛ ضمن اینکه مشارکت در اداره امور شهر، فقط پرداخت عوارض نیست؛ بلکه ارایهی نظرات توسط مردم نیز ضرورت دارد.
عالمزاده ادامه داد: ممکن است اولویت یک محله آسفالت و محلهی دیگر ساخت پارک باشد که مردم باید این اولویتها را به ما منتقل کنند.
باید بین محلهها رقابت ایجاد کنیم
وی به پرداخت هزینهها توسط مردم برای اداره امور شهر هم اشاره کرد و گفت: شهردران محله باید با فرهنگسازی مشارکت جدی مردم را در پرداخت عوارض و هزینههای شهر جذب کنند.
شهردار کرمان تأکید کرد: محلههایی که مردم آن نقش حداقلی در اداره امور شهر را که قانون متصور شده انجام میدهند، بهرهمندی بیشتری خواهند داشت.
عالمزاده افزود: باید به این سمت برویم که بین محلهها رقابت ایجاد کنیم و محلهی نمونه در هر منطقه نیز شناسایی و معرفی شود.
وی ادامه داد: هر محله باید با شاخصهای موجود ارزیابی شود که نیاز به کار کارشناسی و تدوین آییننامه دارد.
شهردار کرمان بیان کرد: انتخاب محلهی نمونه برای مردم آن محله باید مایه افتخار و سربلندی باشد؛ چراکه این کار ارزش اجتماعی زیادی بههمراه دارد.
عالمزاده افزود: باید با منفعت اجتماعی، مردم را به رقابت سازنده که همه بُرد خواهیم کرد، تشویق کنیم؛ ضمن اینکه دفتر همیاریها نیز باید روی این موضوع کار کند و این مهم را در دستور کار خود بگذارد.
وی به جانمایی دفتر مشارکت مردمی و مکانی برای شهرداران محلات اشاره کرد و با اشاره به جابهجایی شهرداری مرکز در آیندهای نزدیک گفت: با جابهجایی شهرداری مرکز، بسیاری از ساختمانهای شهرداری تخلیه میشوند و فضاهایی برای واگذاری به شهرداران محله خواهیم داشت.
شهردار کرمان همچنین تأکید کرد: دفتر شهرداران محله باید در کنار شهرداریهای مناطق باشد که در این زمینه مناطق به هر توافقی برسند، برای ما محترم است.
عالمزاده به تشکیل سازمان مشارکتهای مردمی و سرمایهگذاری هم اشاره کرد و گفت: سازمان مشارکتهای مردمی و سرمایهگذاری در چارت تشکیلاتی شهرداری کرمان دیده شده که منتظر هستیم چارت و تشکیل سازمانها به تصویب وزارت کشور برسد.
خانمها در اداره امور شهر و محله حساسیتهای ویژهای دارند
وی همچنین با بیان اینکه خوشحال شدم که این این جلسه مردانه نبود و خانمها هم بهعنوان شهرداران محله قبول زحمت کردهاند و فعالیت میکنند، گفت: خانمها در اداره امور شهر و محله حساسیتهای ویژهای دارند و وجودشان بهعنوان شهردار محله میتواند کمک بیشتری باشد تا نظریات آنها هم به ما منتقل شود؛ ضمن اینکه آقایان هم در ادارهی محله باید از مشاورهی خانمها استفاده کنند.
شهردار کرمان با بیان اینکه انتظار دارم شهرداران محله با مناطق در زمینهی اولویتها به نتیجه برسند، گفت: در شهر باید انرژی زیادی بگذاریم و در جاهای مختلف هزینه کنیم که ممکن است اولویت اول آن منطقه نباشد؛ بنابراین، باید نظرات خود را ارایه کنید تا براساس همان اولویتها مسایل را پیش ببریم.
عالمزاده به تشکیل شورای اجتماعی محلات هم اشاره کرد و گفت: دفتر همیاریها باید تلاش کند تا به این سمتوسو برویم؛ چراکه شوراها به شما و ما کمک میکنند و نماد مشارکت جمعی در ادارهی امور محله هستند.
وی با بیان اینکه چون مردم مسایل را نمیدانند، توقعات زیاد است، گفت: اگر مردم کمک کنند و در پرداخت خودیاری و سایر مسایل مشارکت داشته باشند، ثمرهی آن به خودشان برمیگردد و درنهایت همراهی بیشتری با شهرداری خواهند داشت.
تلاش شهرداران محله مصداق ایثار است
حجتالاسلام سیدمرتضی حسینی، سرپرست معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری کرمان نیز تلاش شهرداران محله را مصداق ایثار دانست و گفت: شهرداران محله وقتی که میتوانند برای زندگی شخصی و کسبوکار خودشان بگذارند را در زمینهی پیگری مشکلات محله بهکار میگیرند که مصداق کامل و بارز ایثار است.
وی همچنین با بیان اینکه متأسفانه بهعلت مشکلات اساسی که در شهر کرمان داشتهایم، اعتبارات در حوزهی فرهنگی، قابل توجه نبوده است، گفت: آنطور که باید، نتوانستهایم مثل شهرهای بزرگ دیگر در شهر کرمان در زمینهی مسایل فرهنگی و اجتماعی هزینه کنیم.
سرپرست معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری کرمان افزود: قطعاً با رویکرد فرهنگی مهندس عالمزاده شهردار کرمان، این رویه اصلاح میشود و در شهر کرمان تحرک و حرکت خوبی در زمینهی فرهنگی و اجتماعی ایجاد خواهد شد.
حجتالاسلام حسینی دربارهی مراکز فرهنگی نیز گفت: مراکز فرهنگی دو نوع هستند؛ برخی متعلق به شهرداری هستند و برخی با مشارکت شهروندان راهاندازی شده است.
وی افزود: خانهی فرهنگ نور توسط بخش خصوصی راهاندازی شده که فرد معتمد و علاقهمندی است و کارهای فرهنگی قابل قبولی انجام میدهد.
سرپرست معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری کرمان ادامه داد: سرای محلهی بحرالعلوم هم با همین رویکرد راهاندازی شد؛ ضمن اینکه امکانات خانم خزایی برای راهاندازی این سرای محله، بسیار مطلوب بود.
حجتالاسلام حسینی درخصوص مشارکت شهرداران محله در مدیریت و برنامهریزی مراکز فرهنگی گفت: شهرداری کرمان به این سمت حرکت کرده و اکنون فرهنگسرای ماه بنیهاشم، بهصورت مشارکتی اداره میشود و در این مرکز شورای فرهنگی راهاندازی شده که شهردار محله و امام جماعت مسجد محل نیز عضو هستند.
وی افزود: مرکز بحرالعلوم هم باید بهصورت شورایی اداره شود و درواقع کلیات کار با شهرداری هماهنگ میشود.
سرپرست معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری کرمان ادامه داد: در مدیریت مراکز، شورای اولیه در خانههای فرهنگ راهاندازی شده است؛ اما چون تجربه کامل نیست و برخی مراکز مثل کوثر، اشل شهری دارند، باید افرادی با جایگاه و کارکرد شهری حضور پیدا کنند که با مشورت جناب شهردار افرادی انتخاب خواهند شد.
حجتالاسلام حسینی هزینههای آموزشی در مراکز فرهنگی را نیز بسیار ناچیز دانست و گفت: این هزینهها صرفاً برای پرداخت به مربیانی که فعالیت میکنند، گرفته میشود و نگاه درآمدزایی نداریم.
وی با بیان اینکه مهندس عالمزاده، شهردار کرمان، در برنامهای که ارایه کردند، اهمیت ویژهای برای فرهنگ و اجتماع قائل شدهاند، گفت: امیدوارم در این زمینه موفق باشند و با سیاستهایی که ابلاغ میکنند و همکارانی که انتخاب خواهند کرد، موفق و مؤید باشند.
پل سیدی تیرماه سال آینده به بهرهبرداری میرسد
مهندس قنبری، سرپرست معاونت فنی عمرانی شهرداری کرمان نیز در این نشست درخصوص تکمیل پل سیدی گفت: پل سیدی، از مجموع تقاطعهای غیرهمسطحی است که در سال آینده به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی افزود: هفتهی قبل تیرباکسهای دهنهی آخر نصب شده و فقط دهنهی وسط باقی مانده که در کارخانه در دست ساخت است.
سرپرست معاونت فنی عمرانی شهرداری کرمان ادامه داد: پل سیدی تا تیرماه سال آینده به بهرهبرداری خواهد رسید.
قنبری دربارهی تعطیلی کارخانهی آسفالت شهرداری کرمان نیز گفت: کارخانهی آسفالت بهدلیل مسایل محیطزیستی تعطیل شده که با هماهنگی با محیط زیست، بهزودی راهاندازی و معابری که در اولویت هستند، آسفالت میشود.
محسن پوراسماعیلی، سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری نیز در این نشست گفت: امیدوارم با همفکری و همدلی شهرداران محله بتوانیم در حوزهی خدمات شهری مشکلات مربوط را برطرف کنیم.
وی با بیان اینکه تلاش این است که شهری در خور شهروندان کرمانی داشته باشیم، گفت: امیدوارم شهر کرمان با مجموعهی مدیریتی که اداره میشود، بهزودی به جایگاه واقعی خود برسد.
پوراسماعیلی همچنین بیان کرد: تلاش شهرداریهای مناطق قابل تقدیر است، اما کمبود منابع مالی نیز باید مد نظر قرار گیرد.
توجه ویژه به بافت کهن شهر ضرورت دارد
علی سعیدی، شهردار منطقه یک کرمان نیز ضمن تشکر از شهرداران محلهی منطقه یک گفت: توجه ویژه به بافت کهن شهر ضرورت دارد.
وی در همین زمینه بیان کرد: از مجموع مخروبههایی که در اثر رها کردن املاک در بافت تاریخی ایجاد شده، بیش از 100 ملک خطرساز را رفع خطر کردیم.
شهردار منطقه یک با بیان اینکه حصارکشی این زمینها متحمل هزینه است، گفت: حصارکشی خیابانهای اصلی را در حد توان انجام دادهایم، اما بودجهی شهرداری به حصارکشی تمام این زمینهای خالی نمیرسد.
سعیدی افزود: نزدیک به 15 هکتار از فضاهای منطقه که قابلیت تبدیل شدن به فضای سبز دارند را در راستای بهبود کیفیت فضاهای منطقه در دستور کار قرار دادهایم.
وی ادامه داد: پارکهای اصلی سطح منطقه نیز تجهیز و تلاش شده کیفیت بالا برود و حتی در تعداد زیادی از پارکها روشنایی تأمین و اصلاح شده است.
شهردار منطقه یک بیان کرد: شهرداری در بافت تاریخی پروژههایی از مرمت آثار تاریخی تا بهسازی بازار کرمان داشته که این روند ادامه دارد.
تأمین روشناییِ پارکهای منطقه دو
رامین امیرمداح، شهردار منطقه دو نیز با بیان اینکه شهرداران محله با تلاش و پشتکار و بدون چشمداشت موجب حرکت روبهجلوی شهرداریهای منطقه شدهاند، از شناسایی تمام زمینهای خالی منطقه دو در سال گذشته خبر داد و گفت: برای مالکان این زمینها اخطار ارسال شده است.
وی افزود: زمینهای خالی در معابر اصلی نیز حصارکشی شده است.
شهردار منطقه دو ادامه داد: ترمیم جدولها نیز براساس برنامهی زمانبندی در دستور کار قرار گرفته و تمام جدولها بر اساس همین برنامه در حال ترمیم است.
شهردار منطقه دو بیان کرد: با توجه به دستور شهردار محترم، تمام پارکهای خاموش منطقه شناسایی و طی یک ماه گذشته 16 پارک روشن شده و روشنایی شش پارک دیگر در دستور کار است.
امیرمداح افزود: همچنین طی یک ماه آینده ساختمانی برای شهرداران محله در نظر گرفته خواهد شد.
محدودهی مسکنهای مهر باید آمادهسازی و سپس تحویل شهرداری شود
منصور ابراهیمی، شهردار منطقه سه نیز به برخی اقدامات دو سال گذشتهی این شهرداری اشاره کرد و گفت: احداث لوپ راستگرد پل دانش، اجرای کاشیشکستهی پل دانش، احداث پیادهراه از پل دانش تا سهراه جوپاری، ساخت بوستان بهار و بوستان هزار، اجرای باند فضای سبز از سهراه جوپاری تا شهرک اللهآباد، راستگرد سهراه سیلو، تملک املاک مسیری خیابان استقلال، پیادهروسازی بولوار دانش و ایثار، و نورپردازی بولوار فرودسی و چهارراه سمیه ازجملهی این اقدامات است.
وی افزود: طی روزهای گذشته پنج ست بازی بچهها نیز در پنج بوستان منطقه نصب شده است.
شهردار منطقه سه ادامه داد: یک ساختمان در چهارراه جوپاری نیز برای جلسات شهرداران محله در نظر گرفته خواهد شد.
ابراهیمی با بیان اینکه سند ترمینال قدیم بهصورت اجاره به نام شهرداری است، گفت: با اداره اوقاف مذاکره شده تا یک کاربری خاص برای این محدوده تعریف شود.
وی همچنین بیان کرد: محدودهی مسکنهای مهر باید آمادهسازی و سپس تحویل شهرداری شود که این موضوع باید طی جلسه با ادارهکل راه و شهرسازی تعیینتکلیف شوند.
شهرداران محله باید همواره به شهرداری یاری برسانند
علی نیکطبع، شهردار منطقه چهار نیز با بیان اینکه بسیاری از شهرداران محله در منطقه چهار بهصورت گمنام هستند، گفت: شهرداران محله در مساجد فرهنگسازی را آغاز کردهاند و بهنوعی کمکحال شهرداری شدهاند تا به مردم توضیح دهند که شهرداری چگونه باید اداره شود.
وی افزود: پیرو نامگذاری سالهای اخیر توسط رهبر معظم انقلاب، کار اقتصاد مقاومتی شروع و جلساتی برای این منظور توسط شهرداران محله برپا شده که نشانگر این است شهرداران محلهی منطقه چهار به مسایل و مشکلات شهرداری واقف هستند.
شهردار منطقه چهار با بیان اینکه شهرداران محله باید همواره به شهرداری یاری برسانند، گفت: شهرداری منطقه هم تا جایی که توان دارد، در راستای حل مشکلات تلاش میکند.
نیکطبع افزود: افرادی که در محلهها زندگی میکنند، با هزینهها و درآمدهای شهرداری آشنایی ندارند؛ بنابراین، همه باید بدانند شهرداری برای اخذ عوارض نوسازی از هر واحد حداکثر 70 هزار تومان دریافت میکند، اما برای حمل و دفن فقط زبالهی هر واحد، بیش از 200 هزار تومان هزینه میشود.
وی همچنین گفت: در منطقه چهار یکی از ساختمانهایی که تملک شده، در اختیار شهرداران محله گذاشته خواهد شد.
در شهر کرمان 53 شهردارمحلهی فعال داریم
مدیر دفتر همیاریهای شهرداری کرمان نیز در این نشست با بیان اینکه این جلسه بهمنظور آشنایی بیشتر شهرداران محله با مهندس عالمزاده، شهردار محترم کرمان برگزار شده است، گفت: در شهر کرمان 53 شهردارمحلهی فعال داریم که در بخشهای عمرانی و خدماتی، فرهنگی و اجتماعی و درآمدزایی و اقتصاد مقاومتی فعال هستند.
محسن ملکی افزود: در زمینهی عمرانی و خدماتی، شهرداری تمام تلاش خود را برای حل مشکلات عمرانی شهر کرمان بهکار گرفته، اما نیاز به مشارکت مردم است که شهرداران محله باید در این زمینه همکاری کنند.
وی ادامه داد: در زمینهی فرهنگی و اجتماعی هم شهرداری بهتنهایی متولی تمام مسایل فرهنگی و اجتماعی نیست؛ بنابراین، شهرداران محله باید مسایل فرهنگی را از سایر دستگاههای متولی مطالبه کنند؛ ضمن اینکه بخشی هم که مربوط به شهرداری است، طبق سیاستهای حوزهی فرهنگی اجتماعی شهرداری دنبال میشود.
ملکی دربارهی حوزهی درآمدزایی، اشتغال و اقتصاد مقاومتی نیز گفت: شهرداری عوارض وصول نشده زیاد دارد که شهرداران محله باید کمک کنند این عوارض وصول و برای عمران و آبادانی محلههای خودشان هزینه شود.
نقطهنظرات نمایندگان شهرداران محله
در این نشست نمایندگان شهرداران محلهی مناطق نیز به بیان نقطهنظرات خود پرداختند.
ایرانپور، به نمایندگی از شهرداران محلهی منطقه یک بر ارتباط بیشتر شهردار کرمان با شهرداران محله تأکید کرد و گفت: شهرداران محله با مردم ارتباط دارند و میتوانند به شهرداری کمک کنند.
وی افزود: در اجرای طرحها نیز نظرات شهرداران محله گرفته شود.
ایرانپور ساماندهی فرهنگسراها و خانههای فرهنگ منطقه را ضرروی دانست و گفت: فرهنگسراها باید بهصورت هیأت امنایی اداره شوند و شهرداران محله در فرهنگسراها فعالیت داشته باشند.
وی نورپردازی و روشنایی بوستانهای منطقه یک را نیز خواستار شد.
جلوگیری از تخریب بافت تاریخی و ساماندهی این محدوده از شهر نیز از دیگر مواردی بود که ایرانپور بر آن تأکید کرد و گفت: بافت قدیم کرمان یک محدودهی استراتژیک است که باید توجه بیشتری به این منطقه شود تا مردم از درآمد گردشگری در این منطقه بیشتر استفاده کنند.
وی بر سرعت بخشیدن به ساخت پل سیدی، توجه به فضاهای آموزشی و بهداشتی در شهرک ولیعصر، تعریض معبر و بهسازی پیادهروهای خیابان فیروزآباد، بازید مدیران شهری از محلههای مختلف و تداوم جلسات شهرداران محله تأکید کرد.
عسکری نیز به نمایندگی از شهرداران محله منطقه دو با بیان اینکه وفاق و همدلی لازم برای برداشتن گامهای بلند در بین شهرداران محله وجود دارد، گفت: با راهکارهای شهرداران محله میتوانیم به آیندهی فعالیتهای مدیریت شهری امیدوار باشیم.
وی تأکید کرد: فعالیتهای شهرداری باید مطابق با خواستههای به حق مردم باشد.
عسکری با طرح این پرسش که جایگاه شهردار محله در نظر شهردار کرمان چیست و شهرداران محله چقدر میتوانند در جهت پیشبُرد فعالیتهای شهرداری و مطالبات مردم موفق باشند؟ گفت: شهرداران محله دارای ظرفیتهای بالقوه در محلههای مختلف هستند که باید در عرصهی عمل در حوزههای مختلف شرکت داده شوند.
وی افزود: نام شهرداری نباید تداعیکنندهی یک نهاد که صرفاً خدماتی باشد و باید به فعالیتهای خلاقانه در شهرداری اهمیت داده شود.
عسکری بر ایجاد سازکار مناسب برای حضور مردم در ادارهی امور شهر با ایجاد تالار گفتوگو و حضور شهردار کرمان در مناطق مختلف و لمس مشکلات شهر تأکید کرد و گفت: مشارکت شهروندان در همهی مناطق موجب انسجام بیشتر و افزایش امنیت میشود
وی افزود: برای بودجهی مناطق شهری نیز باید بهتر و عادلانه برنامهریزی کرد.
عسکری ادامه داد: شروع فعالیت شهردار نیز باید با شعار محلهمحوری باشد.
وی به مناطقی که در کرمان شهردار محله ندارند اشاره کرد و گفت: با بیهویتی برخی محلهها و عدم مشارکت شهروندان روبهرو هستیم که باید با فراخوان عمومی این تهدید به یک فرصت تبدیل شود.
وی بر تدوین شرح وظایف شهرداران محله و انتشار آن نیز تأکید کرد.
امیری هم به نمایندگی از شهرداران محلهی منطقه سه گفت: جایگاه شهرداران محله باید تعریف شود که آیا ضروت دارد شهرداران محله حضور داشته باشند و در جهت رفع مشکلات شهر همکاری و همراهی کنند یا خیر
وی افزود: شهردار محله، انسانی است که آستین همت بالا میزند و لباس خدمت بر تن میکند و پل ارتباطی و رابط بین مردم محله و شهرداری است؛ ضمن اینکه این کار را بدون هیچ چشمداشتی انجام میدهد.
امیری بهبود وضعیت ترمینال قدیم، رسیدگی به پارک مطهری و بهسازی این پارک، احداث زمینهای ورزشی و بهبود وضعیت زمینهای خالی منطقه سه و سایر مناطق شهر کرمان را نیز خواستار شد.
وی با بیان اینکه باید محل مناسبی برای شهرداران محله در نظر گرفته شود تا با مردم ارتباط بیشتری داشته باشند، گفت: برای نظافت محلهها نیز با شهرداران محله هماهنگ شود.
امیری بر تخصیص اعتبارات به محلهها براساس اولویتبندی نیز تأکید کرد و گفت: انجام ورزش صبحگاهی و فعالیتهای فرهنگی در محلهها، نصب دستگاههای جدید در شهربازی کرمان و نصب تابلوهای مناسب در ورودیهای شهر کرمان نیز ضرورت دارد.
محمدی نیز به نمایندگی از شهرداران محلهی منطقه چهار بزرگترین عامل مشارکت مردم با شهرداری را فرهنگسازی دانست و گفت: در فرهنگسازی نیز موضوع آموزش مطرح است.
وی بر تقویت هویت و احساس تعلق شهروندان نسبت به شهر و حفظ اموال عمومی، شناسایی و ساماندهی اقشار آسیبپذیر کرمان با همکاری سایر نهادها، راهاندازی فرهنگسرا در محلهها، نظارت بر انجام فعالیتهای بخش خصوصی، توجه به دفتر همیاریها و ارتقای آن به سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی، توجه ویژه به نقش، حضور، شرح وظایف و اختیارات شهرداران محله، برگزاری جلسات با شهرداران محله بهصورت فصلی و ماهانه و حضور شهردار کرمان در محلهها نیز تأکید کرد.